Se apropie vacanța de vară, iar CFR Călători informează printr-un comunicat de presă că, până la data de 06.06.2022, inclusiv, adeverințele emise de unitățile de învățământ de apartenență care atestă calitatea de elev, precum și adeverințele emise de unitățile de învățământ de apartenență care atestă calitatea de student își mențin valabilitatea.

Vacanța de vară

Deoarece se apropie vacanța de vară, CFR Călători transmite că, în conformitate cu legislația în vigoare, adeverințele emise de unitățile de învățământ de apartenență care atestă calitatea de elev, precum și adeverințele emise de unitățile de învățământ de apartenență care atestă calitatea de student își mențin valabilitatea până la data de 06.06.2022 inclusiv, pentru facilitarea călătoriei elevilor și studenților cu trenurile.

Conform CFR Călători, după data de 6 iunie, emiterea și verificarea în tren a legitimațiilor de călătorie pentru elevi se va realiza doar pe baza carnetului vizat pe anul școlar în curs, respectiv emiterea și verificarea în tren a legitimațiilor de călătorie pentru studenți se vor face pe baza legitimației de student pentru reducere/ gratuitate la transport vizată pe anul universitar în curs, conform reglementărilor în vigoare.

Mai multe informații despre procurarea biletelor – inclusiv online, pentru elevi și studenți, sunt disponibile aici.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

  • 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul administratorului infrastructurii feroviare www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
  • la personalul din staţii.

NE GĂSEȘTI ȘI PE GOOGLE NEWS

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.