Oană Bogdan este unul dintre elevii care a reușit să obțină media 10 la Evaluarea Națională. Acesta a pus școala pe primul loc, iar acum, a obținut ceea ce și-a dorit.

Bogdan Oană, elevul de 10

Bogdan Oană este elevul de 10 din satul Hălmăgiu, județul Arad. Acesta a învățat la o școală gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic “Moga Voievod”, notează știrileprotv.ro.

Acesta a declarat pentru sursa citată că acest rezultat fabulos se datoreză celor 4 ani de școală gimnazială în care s-a dedicat studiului.

Chiar din clasa a V-a, Bogdan și-a dat seama că va avea un examen de susținut. Astfel, începând de atunci, acesta s-a pregătit să ia toate examenele cu notă mare.

Începând cu clasa a VII-a, Bogdan a început să rezolve tot felul de teste de la Evaluarea Națională din anii trecuți, ca să fie sigur că nimic nu o să îl surprindă.

Bogdan a studiat într-o clasă alături de alți 14 elevi, motiv pentru care, în momentul când a văzut cele trei note de 10 în dreptul numelui său, a fost foarte bucuros și uimit în același timp.

„Încă din clasa a V-a am fost conștient că trebuie să susțin un examen de Evaluare Natională și m-am pregătit temeinic în acest sens. Din clasa a 7-a am luat cunoștință cu modelul testelor de Evaluare Natională si treptat am început să rezolv. Sunt foarte bucuros pentru rezultatul obținut cu atât mai mult cu cât am facut parte dintr-un colectiv de 14 elevi al unui liceu din mediul rural, studiez vioara, fac parte din ansamblul de dansuri populare “Doina Crișului” din Brad și mulțumesc pe această cale profesorilor care m-au susținut și au crezut în mine”, a spus elevul.

Bogdan, băiatul cu pasiuni – Ce își dorește să ajungă când va fi mare

În timpul liber, acesta studiază vioara și face parte din ansamblul de dansuri populare “Doina Crișului” din comuna Brad din județul Hunedoara.

Bogdan a spus că își dorește să urmeze în continuare profilul învățător-educator la Colegiul Național “Preparandia-Dimitrie Țichindea” din Arad. Este de părere că învățământul are nevoie de oameni extrem de pasionați și își dorește să ajungă profesor, dar, depinde foarte mult și de ce îi rezervă viitorul.

„Voi merge la Colegiul National “Preparandia- Dimitrie Țichindeal” din Arad pe profil de învățători-educatori. Simt că sistemul de învățământ are nevoie de mine și în acest moment îmi doresc să ajung un cadru didactic, însă nu știu ce îmi rezervă viitorul. Am muncit foarte mult, m-am așteptat să iau o notă mare, însă atunci cand am vazut că am luat 10 la ambele probe am fost uimit”, spune elevul de 10.

 

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.