Radu Vâlcan, soțul Adelei Popescu și prezentatorul emisiunii “Insula Iubirii”, a terminat o facultate ce are legătură absolut deloc cu job-ul său din prezent.

Radu Vâlcan, prezentator

Radu Vâlcan este cunoscut de mai toată lumea, dar foarte puțini știu cine este cu adevărat și ce studii are acesta. Soțul Adelei Popescu a debutat în televiziune în urmă cu câțiva ani și a jucat în multe telenovele românești.

După aceea, s-a implicat în mai multe proiecte în care a avut rol de moderator. Talentul și carisma l-au ajutat foarte mult. Cu toate acestea, vedeta are cu totul și cu totul o altă meserie față de facultatea pe care a terminat-o.

Ce studii are Radu Vâlcan?

Radu Vâlcan a terminat Liceul Industrial de Electronică din București, iar apoi a urmat Facultatea de Marketing, Academia de Studii Economice București (ASE).

Mai mult de atât, acesta își dorea ca în adolescență să înființeze o trupă de rock.

Primul job al lui Radu Vâlcan

Bineînțeles, ca toată lumea, actorul a plecat de jos și își amintește de zilele grele prin care a trecut cu mândrie.

Primul job pe care l-a avut Radu Vâlcan a fost vânzător de ziare. Acesta nu a uitat de unde a plecat și spune că nu îi este rușin deloc de meseria din trecut. Ba mai mult, este foarte mândru că poate împărtăși această experiență și cu fanii săi.

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai iubite și îndrăgite cupluri din lumea mondenă, iar cei doi soți sunt părinții mândri a trei băieți. Pe data de 7 mai 2022 a avut loc și botezul mezinului familiei, Adrian, după ce părinții micuțului au fost nevoiți să amâne fericitul eveniment prima dată, potrivit wowbiz.

„A fost un eveniment pentru care ne-am decis în scurt timp. El era programat în toamna anului trecut, dar din cauza faptului că amândoi ne îmbolnăvisem în acea perioadă, a trebuit să amânăm cu două zile înainte.  Și ne-am hotărât acum și am zis să facem botezul, deoarece copilul are deja 10 luni”, a spus Radu Vâlcan la un post TV.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.