Încă un caz șocant în România! O fetiță de 13 ani ar fi fost agresată sexuală de șoferul microbuzului școlar.

Familia copilei a depus o plângere împotriva șoferului microbuzului școlar din localitatea Poșta Câlnău, județul Buzău. Acesta este acuzat de către părinții fetei că ar fi abuzat-o sexual pe minoră.

Se pare că marțea trecută, familia copilei a sunat la Poliție pentru a depune plângere pe numele șoferului microbuzului Școlii Gimnaziale „Constantin Ivănescu” din Poșta Câlnău. Părinții elevei susțin că bărbatul ar fi schimbat traseul pentru a rămâne singur cu fata în microbuz, unde ar fi abuzat-o sexual, conform TVR.

Părinții au aflat despre incident de la fiica prietenei lor. Copila era ultima în microbuzul școlar, iar înainte de a o lăsa acasă, pe o pantă, șoferul a încetinit, iar, după spusele fetei, ar fi atins-o în zonele intime.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Buzău au demarat o anchetă, iar eleva și șoferul microbuzului au fost chemați la audieri. Aici, șoferul a declarat că fata stătea în spatele scaunului său și ar fi început să se simtă rău. El doar a pus mâna pe piciorul ei pentru a vedea cum se simte, spune bărbatul

Caz revoltător în Buzău: O elevă de 13 ani ar fi fost agresată sexual de șoferul microbuzului școlar

Poliția a trimis o adresă Primăriei Poștei Câlnău, prin care a solicitat ca șoferul vizat de ancheta polițiștilor să nu mai conducă microbuzul școlar.

Nu este singurul caz de acest gen din România, din nefericire. În urmă cu o lună, un alt caz a revoltat țara. Un șofer de microbuz din Galați a fost acuzat că agresa sexual fetițele pe care le ducea la școală. Polițiștii anunțase că au deschis dosar penal și că fac cercetări în acest caz. Momentan, nu s-a aflat mai multe detalii despre ceea ce s-a mai întâmplat.

Share.

Absolventă a Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion, Mădălina Cristea și-a început activitatea în presă în anul 2017, ca voluntar la publicația facultății. De-a lungul anilor a fost colaborator la mai multe publicații de renume din România și a scris pe mai multe domenii, cum ar fi economie, justiție și administrație locală. Mădălina este o tânără pasionată de informație, curioasă și conștientă că în fiecare zi are câte ceva de învățat. Nu se ferește să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, iar atunci când are un obiectiv de îndeplinit, nimic nu o poate opri.