Apa Nova București a lansat două noi clase de învățământ profesional în sistem dual în parteneriat cu Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” din București. În aceste clase sunt disponibile 56 de locuri pentru calificările de instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, dar și de electrician constructor.

Elevii selectați pentru a intra în respectivul program vor primi o bursă de 1,270 de lei lunar și vor beneficiar de practică extinsă cu specialiști din cadrul companiei. De asemenea, aceștia vor fi calificați într-o meserie foarte căutată, iar după absolvire vor avea posibilitatea să se angajeze.

Apa Nova București, cursuri pentru cei ce vor să fie instalatori

Motto-ul programului este „Te formăm pentru un viitor sigur!”. În perioada 9 Mai- 10 Iunie 2022, echipa de Resurse Umane a Apa Nova București vor face o campanie de promovare a celor două clase de învățământ profesional în sistem dual. Aceștia vor prezenta oferta educațională a companiei în 200 de școli, către cel puțin 3.000 de elevi din clasa a VIII-a, din zona metropolitană București și județul Ilfov.

Înscrierea la clasele Apa Nova se va face în perioada 5-8 Iulie 202. Dosarul de înscriere se va depune la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny”.  Calendarul examenului de admitere este planificat încât să poată permite și participarea la procesul de repartiție computerizată pentru cei interesați.

Pentru înscrierea elevilor în aceste noi clase, condiția este ca aceștia să fie absolvenți de minim 8 clase gimnaziale, cu situația școlară încheiată și să nu aibă mai mult de 23 de ani.

Sursa photo: Apa Nova

Oferta educațională:

  1. Prioritate la angajare după absolvire;
  2. Bursa lunara de 500 de lei, acordată de către Apa Nova București;
  3. Bursa lunara de 200 lei, acordată de către Ministerul Educației;
  4. Premiu de performanta de 200 lei (pentru elevii cu media semestriala  peste 8) ;
  5. Suma lunară de 300 de lei cu titlu de sprijin financiar pentru acoperirea costurilor de cazare sau transport inter-urban (pentru elevii care care au domiciliul în altă localitate decât București )
  6. Suma lunară de 70 de lei cu titlu de sprijin financiar pentru acoperirea costurilor legate de transport;
  7. Asigurarea unei mese/zi la locul de practică;
  8. Calificare recunoscută de Ministerul Educației, Autoritatea Națională pentru Calificări, cât și la nivel european;
  9. În primul an de studiu, elevii beneficiază de 50 de zile de formare practică, iar în anii următori această perioadă se extinde până la 120 de zile.
Distribuie:

Absolventă a Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion, Mădălina Cristea și-a început activitatea în presă în anul 2017, ca voluntar la publicația facultății. De-a lungul anilor a fost colaborator la mai multe publicații de renume din România și a scris pe mai multe domenii, cum ar fi economie, justiție și administrație locală. Mădălina este o tânără pasionată de informație, curioasă și conștientă că în fiecare zi are câte ceva de învățat. Nu se ferește să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, iar atunci când are un obiectiv de îndeplinit, nimic nu o poate opri.