Cazurile de sinucidere nu se opresc. Din nou avem parte de o întâmplare șocantă! O elevă de 14 ani s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din București.

S-a aruncat de la etaj la 14 ani

Adolescenta în vârstă de 14 ani s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din București. La fața locului s-au deplasat câteva echipaje de urgență. Incidentul a avut loc pe Bulevardul Timișoara din București, pe data de 16 mai.

Medicii au ajuns la fața locului, unde au găsit-o pe eleva de 14 ani în viață, dar inconștientă. Se pare că tânăra se află în stare foarte gravă, iar după ce au stabilizat-o, medicii au transportat-o de urgență la spital, cu multiple politraumatisme.

Conform informațiilor, se pare că aceasta ar avea probleme psihice și nu este la prima tentativă de suicid, scrie Gândul.ro. Fata de 14 ani se afla cu bunica în casă în momentul în care s-a aruncat.

Foarte multe cazuri de suicid

Din păcate, în ultima vreme a crescut foarte mult numărul de cazuri de suicid. Această creștere alarmantă, spun specialiștii, provine din cauza scumpirilor din ultimul timp, a pandemiei care încă nu a trecut în totalitate, dar și a războiului care se desfășoară aproape de granițele țării.

Chiar de curând, o femeie s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje cu cei doi copii ai săi. Femeia avea 32 de ani și divorțase de tatăl copiilor. Dar, de curând aceștia luaseră hotărârea de a se împăca, pe data de 19 aprilie 2022. Dar, din păcate, asta nu s-a mai întâmplat.

„Azi, 3 mai, la ora 9:46, polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Dâmbovița din Timișoara, au fost găsite 3 persoane în stare de inconștiență. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie de 33 de ani s-ar fi aruncat de pe un bloc cu 10 etaje împreună cu cei doi copii (o fetiță de 6 ani și un băiețel de 3 ani). Din nefericire, cele 3 persoane au decedat. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea clarificări tuturor cauzelor și condițiilor producerii incidentului”, declarau polițiștii Secției 3 Timișoara, citați de site-ul Tion.ro.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.