Accident teribil în București! A fost lovit un adolescent de 17 ani de către un tramvai în dimineața aceasta (n.r. 23 mai 2022).

Elev lovit de tramvai în București

Tragedia s-a întâmplat chiar la primele ore ale zilei. Pe Bulevardul Timișoara a fost lovit de către un tramvai un puști de 17 ani. De asemenea, a fost implicat și un pieton.

Un tânăr, în vârstă de 17 ani, a fost lovit de un tramvai, informează Antena 3. Incidentul a avut loc în jurul ore 7:25.

Medicii au transportat adolescentul la spital. Din fericire, a suferit răni ușoare, potrivit primelor informații.

Trafic oprit

Circulația tramvaielor a fost oprită în zona respectivă. Societate de Transport București (STB) a intervenit și le-a pus la dispoziție călătorilor două linii de navetă.

Cercetările au continuat la fața locului, iar traficul din zonă a fost oprit de către polițiști.

Incident și pe Calea Rahovei

Pe 6 mai a avut loc un alt incident în care un tramvai a fost implicat. Se pare că vatmanul a plecat din stație în timp ce încercau să urce doi oameni pe ușa din spate. Aceștia aveau și un cărucior cu ei, iar incidentul a avut loc pe Calea Rahovei.

Femeia a fost târâtă câțiva metri buni până când vatmanul și-a dat seama și a oprit. Se pare că aceasta a suferit mai multe răni și a fost transportată la Spitalul Universitar.

Bărbatul a reușit să se urce în tramvai atunci și a tras și căruciorul după el.

Polițiștii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă. Potrivit organelor de control, vatmanul nu a consumat băuturi alcoolice și nici nu se afla sub influența substanțelor interzise, la momentul incidentului.

Tot mai multe astfel de cazuri se întâmplă în Capitală. Tramvaiele au ajuns și ciuca meme-urilor pe internet, mai ales după momentul în care un vatman a lovit un BMW care se afla pe linia de tramvai.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.