Lună productivă pentru elevii şi profesorii de la Liceul Teoretic „Constantin Șerban” din Aleșd, o nouă mobilitate a avut loc în cadrul proiectului Erasmus+, Digital English, între 3-9 Aprilie 2022 în oraşul Capua din Italia.

În cadrul mobilităţii elevii au învăţat trei aplicaţii digitale noi: Storymap, Kahoot şi Canva, în grupe mixte formate din elevii ţărilor participante: Italia, Bulgaria, România, Lituania, Portugalia şi Turcia.

Pentru a putea realiza şi produse finale cu ajutorul acestor aplicaţii elevii au avut vizite de informare la obiective turistice precum: Palatul Regal din Caserta, Palatul Regal din Napoli, situl arheologic Herculanum, oraşul Napoli, muzeul de istorie din Capua etc.

Cu ajutorul pozelor realizate în cadrul vizitelor şi a informaţiilor adunate despre aceste obiective, echipele au realizat produse finale cu aplicaţiile învăţate: Storymap cu locurile vizitate şi informaţii despre acestea, afişe de prezentare în Canva precum şi evaluări ale colegilor prin intermediul aplicaţiei Kahoot.

sursă foto: alesdonline.ro
Distribuie:

Viitoare absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București, Loredana Calotă este o fire analitică, curioasă și, de asemenea, atentă la cerințele și problemele societății. Debutul a fost în radio, timp de aproximativ doi ani aceasta a lucrat ca redactor. A coordonat numeroase proiecte de voluntariat, în folosul copiilor din centrele de plasament, spitale și zonele defavorizate. A cochetat cu televiziunea, iar una dintre pasiunile ei este scrisul.