Lună productivă pentru elevii şi profesorii de la Liceul Teoretic „Constantin Șerban” din Aleșd, o nouă mobilitate a avut loc în cadrul proiectului Erasmus+, Digital English, între 3-9 Aprilie 2022 în oraşul Capua din Italia.

În cadrul mobilităţii elevii au învăţat trei aplicaţii digitale noi: Storymap, Kahoot şi Canva, în grupe mixte formate din elevii ţărilor participante: Italia, Bulgaria, România, Lituania, Portugalia şi Turcia.

Pentru a putea realiza şi produse finale cu ajutorul acestor aplicaţii elevii au avut vizite de informare la obiective turistice precum: Palatul Regal din Caserta, Palatul Regal din Napoli, situl arheologic Herculanum, oraşul Napoli, muzeul de istorie din Capua etc.

Cu ajutorul pozelor realizate în cadrul vizitelor şi a informaţiilor adunate despre aceste obiective, echipele au realizat produse finale cu aplicaţiile învăţate: Storymap cu locurile vizitate şi informaţii despre acestea, afişe de prezentare în Canva precum şi evaluări ale colegilor prin intermediul aplicaţiei Kahoot.

sursă foto: alesdonline.ro
Share.

Student la facultatea de Traducere și Interpretare din cadrul Universității de Construcții București. Scriu articole de plăcere, jurnalismul fiind una dintre pasiunile mele și sper să reușesc în viață mergând pe acest drum.