Frumoasa Bianca Drăgușanu face dezvăluiri din tinerețea sa. Aceasta era isteață încă de mică, cu o personalitate puternică.

Într-un interviu acordat Impact.ro, Bianca a mărturisit că avea o personalitate puternică încă de mică și că nu-i plăcea să se supună și să facă ceea ce i se cerea, de aceea avea nota scăzută la purtare mai mereu.

Cravata de pioner o folosea pentru a-și prinde părul

Frumoasa româncă era rebelă încă de mică. În ciuda faptului că învăța bine și era destul de isteață, aceasta nu purta cravata de pioner, și o folosea pentru a-și prinde părul.

Mai mult de atât, aceasta avea nota 10 la purtare foarte rar. Aceasta nu se supunea regulilor și era foarte năzdrăvană.

„Eram năzdrăvană, nu cred că am avut vreodată 10 la purtare, eram renumită pentru nota scăzută cam în fiecare trimestru. Eram însă isteață, aveam note bune, bacul l-am luat cu 8 și 9. Dar am avut o personalitate puternică. Nu-mi plăcea să fac ca toți, eu eram mai cu moț”, a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru Impact.ro.

Bianca obișnuia să folosească cravata de pioner ca pe un accesoriu de păr. Aceasta spune că acum, fiica pe care o are cu Victor Slav are aceeași atitudine ca ea. Dar, ea e fericită și spune că o va lăsa să aibă personalitate sa.

Sursa Foto – Facebook / Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu, atacată de o elevă cu zece la BAC

În urmă cu câțiva ani, Bianca Drăgușanu a fost atacată de o elevă care a luat zece la BAC. Aceasta spunea la acea vreme că altele sunt modele care trebuie promovate la televizor, nu ”vedete” precum Bianca Drăguşanu sau Daniela Crudu.

Aceasta mai spunea că astfel de modele sunt preluat din Occident, unde se promovau aceleași modele, fără aspirații culturale și care contribuie mult la declinul în care se află societatea și tinerii din România.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.