Surpriză pentru 5.000 de elevi de gimnaziu. Au primit ghiozdane complet echipate cu rechizite care îi va ajuta la școală.

Ghiozdane complet echipate pentru noul an şcolar

În jur de 5.000 de elevi din România au primit ghiozdane complet echipate. Majoritatea au avut parte și de aniversări neobișnuite, autografe și selfie-uri.

La Șocala Gimnazială numărul unu din Copăceni Ilfov, elevii au primit sfaturi dar și urări din partea Alessandrei Stoicescu, președintele Fundaţíei Mereu Aproape.

Aceștia au făcut poze de grup și au luat autografe de la Alessandra. Copiii s-au bucurat foarte mult pentru fiecare dar. De șase ani, ghiozdanele cu rechizite sunt pregătite la Craiova. Pentru prima dată, anul acesta, adulții din oraș au avut întăriri:

„Eu consider că o societate unită este o societate puternică și fiind o societate puternic putem face lucruri mărețe”, a declarat Sebastian, voluntar.

„5.000 de ghiozdane cu rechizite au fost trimise în 38 de școli din 27 de județe. Proiectul Educație pentru România valorează anul acesta 80.000 de euro. Dar dincolo de cifre, de la Craiova pleacă și bucurie și speranță”, a declarat Cătălin Stroe – fondator și preşedinte Ruris. „Ceea ce ați făcut dumneavoastră nu poate decât să ne încânte copiii noștri sunt din diferite categorii și chiar au nevoie de aceste ghiozdane echipate”, a declarat Antoanela Marin, director şcoala gimnazială „Gh. I.I.C. Brătianu” din Rătești, judeţul Argeș. „E extrem de important pentru mine personal, ca mamă, și pentru noi la Fundația Mereu Aproape să fim printre ei, să aflăm ce își doresc”, a declarat Alessandra Stoicescu – președintele Fundaţíei Mereu Aproape.

Protecția Consumatorului a verificat rechizitele, uniformele și ghiozdanele din magazine la început de an școlar

ANPC susține că produsele textile trebuie achiziționate numai din magazine sau raioane specializate. Pentru cumpărarea rechizitelor se recomandă același lucru, adică numai din magazine şi/sau raioane specializate, ce eliberează documente de cumpărare (factură, bon fiscal, chitanţă fiscală), necesare în cazul depunerii unei reclamaţii.

Simultan se recomandă cumpărarea produselor numai după ce sunt analizate cu atenție. Acest lucru este în mod special important în cazul cumpărării articolelor de îmbrăcăminte cu un preț foarte mic ce aparțin unor mărci celebre, deoarece crește riscul ca acestea să fie contrafăcute.

Distribuie:

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.