Situație incredibilă într-un liceu din Oradea! Conducerea unității de învățământ a deschis o anchetă, după ce au apărut imagini cu elevi care prăjesc mici în sala de curs.

Conducerea Colegiului Economic „Partenie Cosma” din Oradea a deschis o anchetă și a stabilit deja mai multe sancțiuni. Totul a pornit după ce în spațiul public au apărut imagini cu elevii unei clase a XI-a care prăjesc mici în sala de curs.

Au prăjit mici în sala de clasă

Elevii au fost sancționați prin scăderea notei la purtare, iar profesorii de serviciu ar putea fi și ei sancționați. Dascălii sunt considerați indulgenți fiindcă nu au luat măsuri.

Sursa photo: Ebihoreanul.ro

Imaginile cu elevii unei clase de la Colegiul Economic „Partenie Cosma” din Oradea care prăjesc mici în sala de curs au fost postate pe Tik Tok. Videoclipul s-a viralizat, iar conducerea unității de învățământ a decis să declanșeze o anchetă. Imaginile au fost surprinse în urmă cu câteva săptămâni, într-o clasă a XI-a de la specializarea Turism şi Alimentaţie Publică.

Ce sancțiuni vor primi elevii iresponsabili

” A fost o chestiune tipică adolescenţilor, care vor să impresioneze pe anumite reţele de socializare şi au adus un grill la şcoală. Am avut o săptămână de promovare a specializărilor şcolii, cu un târg al specializărilor şi vizite ale elevilor de clasa a VIII-a, iar elevii din această clasă s-au gândit să facă mici la şcoală. Ei s-au organizat, au luat o tavă de mici, au adus grill a şcoală şi cartofi prăjiţi de-acasă”, a declarat, pentru ebihoreanul.ro, directorul unităţii de învăţământ Daniel Negrean. 

Bărbatul a precizat că toți elevii care apar în videoclipul de pe Tik Tok, dar și cei care au participat la această „activitate”, vor avea nota scăzută la purtare.

De asemenea, profesorii de serviciu, care se pare că au simţit mirosul, dar nu au luat măsuri, dau declaraţii şi sunt pasibili de sancţiuni.

Share.

Absolventă a Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion, Mădălina Cristea și-a început activitatea în presă în anul 2017, ca voluntar la publicația facultății. De-a lungul anilor a fost colaborator la mai multe publicații de renume din România și a scris pe mai multe domenii, cum ar fi economie, justiție și administrație locală. Mădălina este o tânără pasionată de informație, curioasă și conștientă că în fiecare zi are câte ceva de învățat. Nu se ferește să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, iar atunci când are un obiectiv de îndeplinit, nimic nu o poate opri.