Poliția din Chicago a declarat că un elev a fost arestat pentru că a adus luni o armă la liceul său din Archer Heights.

Alt incindent armat la o școală din America

Poliția a declarat că a fost chemată la Liceul Curie în jurul orei 9:30 pentru un băiat de 15 ani care deținea o armă.

Reprezentanții școlii au declarat că au fost anunțați că unul dintre elevi a adus o armă la școală și au contactat imediat poliția.

Adolescentul a fost luat în custodie, iar acuzațiile sunt în curs de soluționare. Nimeni nu a fost rănit, au precizat reprezentanții școlii.

O scrisoare a fost trimisă părinților, în care scrie: “Mă angajez să asigur un mediu sigur și pozitiv la școală și știu că astfel de situații pot fi îngrijorătoare pentru comunitatea noastră”.

Biroul de siguranță și securitate al școlilor publice din Chicago este, de asemenea, implicat.

Masacrul din Texas, Uvalde

În urmă cu câteva săptămâni a avut loc un incident care a șocat o întreagă lume! 19 copii și doi adulți au fost uciși la şcoala elementară Robb din Uvalde, Texas, chiar de către un băiat care a fost abuzat în școală.

Supraviețuitorul masacrului din Texas, Samuel Salinas, în vârstă de 10 ani, a povestit că s-a aflat față în față cu atacatorul care îi teroriza școala. „O să muriți cu toții”, le-a spus atacatorul copiilor din clasa sa înainte de a deschide focul.

CITEȘTE AICI ÎNTREGUL ARTICOL – „O să muriți cu toții”, a spus atacatorul de la școala din Texas copiilor înainte de a deschide focul

„Exercițiile de apărare” sunt ceva obișnuit în școlile americane. Elevii, profesorii și personalul de securitate trebuie să participe la acest exercițiu de antrenament de siguranță pentru a se pregăti pentru eventualitatea în care un trăgător ar da buzna în campus. În acea zi nefericită, când focurile de armă au răsunat pe hol, profesorul de la școala primară Robb din Uvalde, Texas, știa că nu era un exercițiu.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.