Amalia Enache, prezentoarea de la ProTV, se mândrește cu fetița ei. Este mai mereu alături de ea și îi oferă sfaturi care s-o ajute în viață.

Cum se descurcă la școală fetița Amaliei Enache

Într-un interviu acordat impact.ro, vedeta PROTV, a vorbit despre provocările cu care are de-a face fetița ei, în vârstă de 6 ani, care, la începutul lunii septembrie a început școala.

Alma, căci așa se numește fata Amaliei Enache, a fost lăudată de mama.

„A început cu foarte mult entuziasm și foarte dornică de prieteni noi, cu foarte multă încântare. Și exact cum mă așteptam deja, după ceva vreme, începe puțin să și scârțâie, pentru că intervine oboseala, intervine greul. Exact pentru asta eram pregătită, pentru momentul în care vorbesc cu copilul și îl ajut să depășească și să devină rezistent la frustrare. Școala e ceva de termen foarte lung și înseamnă rezistență la rutină, înseamnă rezistență la frustrare, înseamnă deja o altă etapă în maturizarea emoțională a copilului și e bine să ne amintim fiecare că am avut și zile bune, și zile proaste. Sunt alături de ea în procesul acesta de învățare nu numai a materiilor, ci de învățat cum ne adaptăm și la greutățile vieții. Deja vorbim la 6 ani și de greutăți”, a explicat prezentatoarea.

„E fiica mea și eu fiind un om extrem de disciplinat, ea o vede pe mama ei care pleacă în fiecare seară la serviciu. Indiferent cum a fost ziua, ne adunăm toate forțele și seara mami trebuie să apară la televizor și cumva cred că asta se transmite așa inconștient, nu ca un sfat din partea mea că trebuie să ne mobilizăm și mare parte din succesul în viață ține de această mobilizare și de această disciplină și de conștiinciozitatea asta de a face lucrurile bine, de a face până la capăt. Niciodată nu a fost genul care să apeleze la nu știu ce trucuri, nici măcar smârcâială de genul acesta”, a mai spus ea pentru sursa citată.

„E ca un soldățel”

Alma, fetița Amaliei Enache, se pare că nu are probleme cu trezitul de dimineață chiar deloc.

„Până acum, Alma a fost așa foarte soldățel dimineața la trezire, la pregătire, impun și eu ritmul ăsta. Mă trezesc înaintea ei, îi pregătesc caserola de fructe, în momentul în care o trezesc pe ea, eu sunt deja veselă, aranjată, ca să fiu un exemplu despre cum ne spălăm, ne pieptănăm, ne îmbrăcăm frumos, ne începem ziua cu entuziasm. Încerc în felul acesta să o ajut și da, să o mobilizez fără să o mobilizez de fapt, fără să țin discursuri mobilizatoare, ci prin exemplul personal”, a mai spus vedeta de la PRO TV.

Oana Roman nu se lasă nici ea mai prejos

Amalia Enache nu este singura vedetă care se laudă cu copilul ei. De curând, Oana Roman, a devenit foarte activă pe rețelele de socializare, unde apare și fiica ei, pe care o îndrumă către tainele vieții.

Vedeta Oana este o mamă care are grijă de fata ei și nu pune presiune pe ea. Ea a mărturisit că elevii care au 10 pe linie nu crede că sunt cei mai deștepți, motiv pentru care nu o forțează pe fata ei, Izabela, să învețe foarte mult.

De altfel, Oana Roman are o relați extrem de apropiată cu fiica ei Isabela și o susține în tot ceea ce face. O ajută să înțeleagă ce i se explică la clasă. Dar, aceasta nu uită nici de viața ei extrașcolară. Are grijă să o trimită la cursuri de înot, desen și tenis.

Dacă tot suntem la capitolul vedete, vă reamintesc că Dan Negru a decis să își trimită copiii la o școală de stat. Chiar dacă are o grămadă de bani și o leafă mare, vedeta Kanal D a hotărât că este mai bine pentru copilașii săi acest lucru.

Distribuie:

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.