Este alertă cu bombă la o unitate de învățământ din sectorul 2 din București, anunță Poliția Capitalei.

Poliția Capitalei a anunțat, luni, că o persoană a sunat la ora 13:30 pe numărul direct al unei secții de poliție și a anunțat că la o unitate de învățământ din sectorul 2 s-ar afla un dispozitiv exploziv.

Conform oamenilor legii, toți elevii și personalul din instituție au fost evacuați de urgență, iar traficul din zonă a fost restricționat. La acest moment, la fața locului sunt pirotehniștii pentru verificare.

Alertă cu bombă la o școală din sectorul 2 al Capitalei! Elevii și profesorii au fost evacuați

„Astăzi, în jurul orei 13. 30, o persoană a apelat numărul direct al unei secții de poliție și a comunicat faptul ca la o unitate de învățământ din sectorul 2 s-ar afla un dispozitiv exploziv. Au fost dispuse, de urgență, măsuri de evacuare a elevilor și personalului și restricționarea traficului în perimetrul adiacent fiind declanșate verificări de către specialiștii pirotehnicieni”, se arată în informarea transmisă de Poliția Capitalei.

Știre în curs de actualizare

Share.

Absolventă a Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion, Mădălina Cristea și-a început activitatea în presă în anul 2017, ca voluntar la publicația facultății. De-a lungul anilor a fost colaborator la mai multe publicații de renume din România și a scris pe mai multe domenii, cum ar fi economie, justiție și administrație locală. Mădălina este o tânără pasionată de informație, curioasă și conștientă că în fiecare zi are câte ceva de învățat. Nu se ferește să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, iar atunci când are un obiectiv de îndeplinit, nimic nu o poate opri.