Avem vești bune pentru elevii de 10 la BAC! Și în acest an continuă campania BAC DE 10. Dacă promovezi bacalaureatul cu nota 10, vei avea parte de abonamente gratis la UNTOLD sau NEVERSEA. De asemenea, primești și un voucher de 500 de lei din partea Kaufland, sponsorul festivalurilor.

Cu 10 la BAC, mergi la UNTOLD 

Prin campania Bac de 10, aflată deja la a șasea ediție, UNTOLD își propune să susțină performanța în educație și să-i premieze pe cei care iau nota 10 la examenul de bacalaureat.

Dacă iei nota 10 la Bac, vei primi un abonament gratuit pentru 4 zile la ediția UNTOLD 2022. Pe lângă participarea gratuită la unul dintre cele mai bune festivaluri de muzică din Europa, UNTOLD, absolvenții cu 10 vor primi fiecare un voucher de cumpărături în valoare de 500 ron, din partea Kaufland România.

Dacă te înscrii la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară sau cea din toamnă și promovezi, poți achiziționa abonamente la preț special pentru UNTOLD. Vei primi un voucher valoric de 10 euro.

Ai luat 10 pe linie la Bac, ai biletul asigurat! Te așteptăm, începând cu prima zi de festival din 2022, la Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj, să îți ridici brățăra de acces UNTOLD 2022. Nu uita să ai la tine o copie după un document care să ateste media generală 10: foaie matricolă, diplomă de Bacalaureat etc.

Ai promovat Bacalaureatul în 2022, găsești AICI formularul de înscriere pentru a intra în posesia voucherului valoric de 10 euro cu care poți achiziționa abonament la UNTOLD 2022 la un preț special.

Cu 10 la BAC, mergi și la NEVERSEA

Prin campania Bac de 10, NEVERSEA își propune să susțină performanța în educație și să-i premieze pe cei care iau nota 10 la examenul de bacalaureat.

Dacă iei nota 10 la Bac, vei primi un abonament gratuit pentru 4 zile la ediția Neversea 2021. Pe lângă participarea gratuită la unul dintre cele mai bune festivaluri de muzică din Europa, Neversea, absolvenții cu 10 vor primi fiecare un voucher de cumpărături în valoare de 500 ron, din partea Kaufland România.

Dacă te înscrii la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară sau cea din toamnă și promovezi, poți achiziționa abonamente la preț special pentru NEVERSEA. Vei primi un voucher valoric de 10 euro.

Ai luat 10 pe linie la Bac, ai biletul asigurat! Nu uita să ai la tine o copie după un document care să ateste media generală 10: foaie matricolă, diplomă de Bacalaureat etc.

Ai promovat Bacalaureatul în 2020,2021 sau 2022, găsești AICI formularul de înscriere pentru a intra în posesia voucherului valoric de 10 euro cu care poți achiziționa abonament la NEVERSEA 2022 la un preț special.

NE GĂSEȘTI ȘI PE GOOGLE NEWS

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.