Accident grav în Constanța. Două autoturisme au fost implicate. 4 victime încarcerate. Accidentul s-a produs la intrare în Gălbiori din spre Dorobanțu, județul Constanța.

Un copil de 14 ani implicat

Un copil de 14 ani a fost implicat în accidentul grav. Un elicopter SMURD și trei echipaje SAJ au intervenit de urgență la fața locului. Conform Biroului de presă IPJ Constanța, ieri, în jur de ora 19:30, au fost sesizați polițiștii cu privire la accidentul rutier pe DN2A.

Ajunși la fața locului, echipajele de poliție au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme. Acestea au fost conduse de 2 bărbați, cu vârstele de 31, respectiv 27 de ani. De asemenea, un copil de numai 14 ani a fost grav rănit. Nici cei doi șoferi nu au scăpat, dar, nu au avut răni grave.

Se pare că, șoferul în vârstă de 31 de ani nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Peste 20 de elevi implicați într-un accident

Săptămâna trecută, un autobuz cu peste 20 de elevi a fost implicat într-un accident. Se pare că un șofer care circula cu 130 km/h a intrat cu mașina în autobuzul plin cu elevi. Imaginile publicate la acea vreme de poliția din Albuquerque arată 23 de elevi de gimnaziu care discută calm în autobuz, până când unii dintre ei încep brusc să țipe când un Ford Mustang alb se îndreaptă direct spre ei și îi lovesc din plin.

Din păcate, doi dintre aceștia au suferit răni grave și oase rupte și au avut nevoie de o intervenți chirurgicală , conform raportului poliției.

Mașina care a intrat în plin în autobuzul cu elevi se pare că a luat foc instant.

CITEȘTE ÎNTREG ARTICOLUL AICI – VIDEO: Peste 20 de elevi implicați într-un accident – Autobuzul în care se aflau fost lovit de o mașină care circula cu 130 km/h

 

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.